Американската текстилна компания Gap реши да затвори 81-те магазина, които има във

...
Американската текстилна компания Gap реши да затвори 81-те магазина, които има във
Коментари Харесай

Gap затваря магазините си във Великобритания и Ирландия

Американската текстилна компания Gap реши да затвори 81-те магазина, които има във Англия и Ирландия. Процесът на затваряне ще се извърши последователно през идващите месеци, защото договорите за наем на пространствата изтичат. Причината, довела компанията до тази позиция, е настоящата динамичност на пазара, се показва в известие на компанията.

" Предлагаме да затворим всички магазини Gap Specialty и Gap Outlet, ръководени от компанията в Обединеното кралство и Република Ирландия, поетапно от края на август до края на септември 2021 година ", се споделя в известието.

Веригата участва в Обединеното кралство от 1987 година и в Ирландия от 2006 година Засега не се прецизира какъв брой чиновници ще бъдат наранени от затварянето на физически магазини на двата най-важни пазара в Европа, предава. 

Като част от прегледа на европейския си бизнес, Gap оповестява, че води договаряния с Hermione People & Brands, клонът на дребно на FIB Group, с цел да може той да поеме физическите обекти на веригата във Франция, до момента в който в Италия Gap поддържа контакти с сътрудник, който да купи магазините ѝ в страната. В Испания компанията работи с Grup Galcerán и El Corte Inglés. През 2020 година компанията отвори първия си физически магазин в готическия квартал на Барселона.

" В Обединеното кралство и Европа ще поддържаме нашия онлайн бизнес, който продължава да пораства. Ние се трансформираме в цифрова компания и търсим сътрудник, който да ни помогне да подтикваме бизнеса си онлайн ", споделя още мултинационалната компания. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР